Groot Brittannië

Vervoer naar of vanuit Groot-Brittannië ?


Foodlogicx biedt u de garantie van een goed georganiseerde vracht. We werken met vaste partners in zowel Nederland als Engeland, Schotland en Noord-Ierland, die allemaal een eigen vloot vrachtauto’s, koel-vries opleggers en tautliners, hebben. We werken met mensen die het land door en door kennen. En natuurlijk hebben we ook over een netwerk van opslag- en distributiecentra door heel Groot-Brittannië.

Met meer dan 20 jaar ervaring, is uw vracht dus in goede handen. . . De plaatsen waar we veelvuldig op rijden zijn: Southampton, Portsmouth, Newport, Cardiff, London, Birmingham, Manchester, Liverpool, Leeds, Glasgow, Edinburg en Peterhead. Wat mogen we voor u vervoeren?

Foodlogicx biedt al jarenlang een vertrouwde service als het gaat om koel- en vriestransport van en naar Groot Brittannië.

Foodlogicx regelt het voor u !

Dagen van vertrek en transittijden van en naar het Verenigd Koninkrijk :

Complete vrachten én deelladingen zijn mogelijk

Droge goederen of temperatuur-geconditioneerde vracht, of kwetsbare producten of gevaarlijke stoffen (ADR). Foodlogicx transporteert wekelijks tussen Engeland, Schotland, Noord-Ierland en Nederland en andere Europese landen; met vaste vertrek- en aankomsttijden voor deelladingen (LTL) en flexibele tijden voor complete vrachten (FTL).

>TOEGESTANE MATEN EN  GEWICHTEN TRANSPORT GROOT BRITTANIE

Groupage (LTL) en complete vrachten (FTL) via Foodlogicx

Levensmiddelen, zoals groenten, fruit, vlees en vis. General cargo, zoals diverse soorten verpakt stukgoed op pallets. Speciaal transport, zoals gevaarlijke stoffen (ADR). Express transport, zoals scheepsbevoorrading.

Intermodaal vervoer of begeleid transport

Het kan prijstechnisch een voordeel bieden om te kiezen voor intermodaal transport. Hierbij wordt het traject uitgevoerd door verschillende vervoerders. Bijvoorbeeld: een vrachtwagen rijdt het transport naar een haven, daar wordt de vracht op een boot geladen, en aan de andere kant komt een andere vrachtwagen het weer ophalen voor het laatste stuk. Het is een normale en betrouwbare werkwijze maar.. de verantwoordelijkheid voor uw transport wordt dus enkele keren overgedragen.

Een andere mogelijkheid is dat dezelfde truck die uw transport laadt, ook op bestemming levert. De chauffeur blijft dus altijd bij de lading aanwezig. Een ander voordeel is dat uw transport minimaal 1 dag sneller kan.

Stadsophaling en stadsdistributie met kleine vrachtwagens

Soms vraagt van deur tot deur vervoer om een extra stap. Simpelweg omdat een normale vrachtwagen niet altijd overal kan komen. In deze gevallen regelen we ook stadsophaling of stadsdistributie in Groot Brittannië of het land van bestemming.

Lokale opslag in Groot Brittanie voor alle soorten goederen

Vanzelfsprekend zijn onze opslagruimtes geschikt voor alle soorten goederen, ook delicate zoals levensmiddelen. We bieden: gekoelde opslag, diepvries opslag, ongeconditioneerde opslag,

Kennis en ondersteuning nieuwe eisen door de Brexit

Wij zijn continu op de hoogte van de (nu nog) veranderende regels rondom de Brexit. We hebben contact met een uitgebreid netwerk van lokale specialisten, en zodoende weten we precies hoe om te gaan met de nieuwe eisen en regels rondom transport van of naar Groot Brittannië. Geen verrassingen dus.

Kortom:
optimale zekerheid tegen een gunstig tarief


Welk transport kunnen we voor u regelen? Bel Johan Reitsma via +31(0)654 221 899.

Foodlogicx werkt op basis van de volgende certificeringen
ISO14001 en ISO9001, IFS, GDP, BRC, HACCP. Lees hier meer over deze certificeringen.

We organiseren transport van en naar alle landen binnen Europa
Albanië, Andorra, de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen, voor België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, dus Engeland, Schotland,Wales en Noord-Ierland, Hongarije, Ierland, Italië, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (inclusief Gibraltar, Canarische Eilanden, Balearen), Tsjechië, Wit-Rusland, IJsland, Zwitserland en Zweden.

Stel uw vraag aan Johan Reitsma via +31(0)654221899

Of vraag hier direct uw offerte aan
Foodlogicx transport en logistiek