Vraag de beste offerte voor uw transport of logistieke proces

Heeft u concreet iets te vervoeren, of overweegt u dit te gaan doen? Wilt u een product naar het buitenland vervoeren met bijvoorbeeld koelvriestransport? Foodlogicx helpt u graag met de beste oplossing. Met behulp van onderstaande formulieren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hoe specifieker u bent, hoe sneller en gerichter wij u een offerte kunnen doen. Heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons met behulp van het formulier op onze contactpagina.

Algemene aanvraag

Offerte

Transport order

Offerte

Wilt u gebruik maken van één of meerdere van onze logistieke diensten? Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hoe specifieker u bent, hoe sneller en gerichter wij u een offerte kunnen doen.

Offerteformulier algemene aanvraag

Heeft u concreet iets te vervoeren, of overweegt u dit te gaan doen? Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hoe specifieker u bent, hoe sneller en gerichter wij u een offerte kunnen doen.

Offerteformulier transport order
Wegtransport en palletdistributie

Ons uitgebreide netwerk bevat nationale en internationale transportbedrijven met hun eigen specialismen voor wat betreft land en materieel.

Temperatuur-geconditioneerd vervoer

Foodlogicx is volledig gespecialiseerd in temperatuur-geconditioneerde logistiek. Van -25 °C diepvries tot +20 °C en alles er tussen in.

Op- en overslag

Foodlogicx kan diverse op- en overslagmogelijkheden in binnen- of buitenland aanbieden. Zowel temperatuur-geconditioneerd als droog.

Agenturen

Foodlogicx biedt agentschapsdiensten aan voor logistieke dienstverleners die professionele vertegenwoordiging in het buitenland zoeken.

Zeehavenexpeditie

Ook voor vervoer over zee bent u bij Foodlogicx aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk bevat veel rederijen en douane-expediteurs.

Intermodaal vervoer

Als de volumes groot zijn en de transittijden wat langer mogen duren zorgt deze vorm van vervoer vaak voor een flinke kostenbesparing.

Supply chain optimization

Foodlogicx helpt u logistieke kosten te verminderen door niet alleen veel slimmer in te kopen, maar ook de transportbewegingen te verminderen.

Value added logistics

Ook services voor waardetoevoegende logistieke handelingen als verpakken, ompakken, displays plaatsen en dergelijke worden door ons verzorgd.