Pallex Frio breidt uit in Barcelona

Pallex Frio breidt koelopslag en distributie binnen Spanje uit met hub in Barcelona

Pallex Iberia is een samenwerkingsverband van verscheidene logistieke bedrijven binnen Spanje en biedt neutrale logistieke diensten aan collega logistieke dienstverleners.

Met name buitenlandse vervoerders maken van het Spaanse Pallex netwerk gebruik om hun goederen bij de Spaanse hubs aan te leveren, zodat ze hun trucks snel leeg hebben om weer terug te laden.

Pallex Frio

Vanuit verschillende binnenlandse hubs kan vanaf 1 doos tot volle trucks door geheel Spanje worden geleverd.

Pallex verzorgt dan de (tijdelijks) opslag en kan dan met korte transittijden het bij de eindklant afleveren.

Doordat Pallex Iberia een Spaans bedrijf is, spreekt ze de lokale taal en cultuur en kan haar buitenlandse collega’s en een hoop werk uit handen nemen door bijvoorbeeld de opslag en uitleveringen direct met de Spaanse afnemer af te stemmen.

Naast opslag worden ook aanvullende diensten aangeboden zoals verpakken, sorteren, order-picken, omakken , kwaliteitscontroles etc

Al een tijdje  bestaat er ook Pallex Frio. Dit onderdeel doet de temperatuurgeconditioneerde opslag en distributie . Vanuit de hub in San Fernado de Henares  bij Madrid.

Meest recent is de opening van de hub in Barcelona in het bedrijvengebied Cim Valles. Hier kunnen zowel koel als vries goederen worden aangeleverd, met name levensmiddelen alles conform de opgelegde normen van IFS/BRC en EONOR.

 

Heeft u interesse in de diensten van Pallex of Pallex Frio ? U kunt ons bellen of emailen:

Johan reitsma 0654221899 / j.reitsma@foodlogicx.com

 

 

 

Newfeeds

Newsfeeds

Newsfeed